FAQ

HOE MAKKELIJK IS HET OM BCHECK TE INSTALLEREN?

Makkelijker kan niet!

Er is geen enkele technische kennis vereist. Amper 15 minuten volstaan om het bcheck systeem te installeren, in enkele eenvoudige stappen. Stap-voor-stap instructies worden meegeleverd in de doos.

WAT GEBEURT ER ALS ER EEN PANNE DREIGT?

Dan wordt u gewaarschuwd door ons monitoringplatform!

De melding vertrekt vanuit ons platform dat de werking van uw boiler continu monitort. Zodra onze systemen een panne vaststellen of detecteren dat er een panne zit aan te komen (en dit op basis van afwijkende systeemwaarden), dan wordt er vanuit het monitoringplatform een waarschuwing uitgestuurd zodat u onmiddellijk actie kunt ondernemen

HOE WORDT HET SYSTEEM AANGESLOTEN OP HET INTERNET?

Om de gegevens van de boiler naar onze server te kunnen doorsturen, moet bcheck via het (draadloze) thuisnetwerk met het internet zijn verbonden. Deze netwerkaansluiting kan met behulp van een smartphone, tablet, laptop of door middel van een druk op de WPS-knop op de router snel en makkelijk worden geconfigureerd.

KAN IK BCHECK INSTALLEREN OP IEDERE BOILER, ONGEACHT HET MERK?

Jazeker!

Bcheck wordt geleverd met alle benodigde aansluitstukken en wordt in opbouw (surface-mounted) ge├»nstalleerd – makkelijke en duidelijke bedradingsschema’s brengen boilermanagement binnen eenieders bereik. Vandaag is het systeem alleen beschikbaar voor aan de wand gemonteerde boilers.

HOE ZIT HET MET MIJN PRIVACYBESCHERMING?

Uw privacy is uitermate belangrijk voor ons!

Onze algoritmes houden geen gegevens bij die aan de gebruiker kunnen worden gekoppeld. Wanneer er een technisch probleem wordt gedetecteerd of wanneer er zich een probleem dreigt voor te doen, dan nemen wij contact op met de gebruiker of – wanneer hij of zij daar formeel mee heeft ingestemd – met zijn gekwalificeerde onderhoudstechnicus om een afspraak in te plannen. De privacy van de gebruiker wordt te allen tijde gewaarborgd.

HEBT U NOG VRAGEN?

Bel ons of stuur een mailtje!

Wij trachten zo snel mogelijk te antwoorden :).